Saus spuiten & stucco mat

Uw woning laten spuiten met saus heeft diverse voordelen. Door de woning te laten sausspuiten ontstaat er een mooi egaal en strak eindresultaat. Daarnaast is deze werkmethode vaak tijdbesparend en daardoor ook voordelig voor uw portemonnee. Twee vliegen in één klap!

Abe Hengst kan voor u de woning sausspuiten. Daarbij plakken wij vooraf de woning netjes af en verwijderen we na het spuitwerk weer al het beschermingsmateriaal. De woning wordt dus weer netjes opgeleverd.

Stucco

Naast het sausspuiten kunnen wij ook uw woning voorzien van Stucco of Stucco mat. Stucco zorgt voor een traditioneel stucco-effect en kan glanzend of mat worden aangebracht. Er is een ruime keuze uit verschillende kleuren en nadat het stucco is aangebracht is het schoon te maken met neutrale reinigingsmiddelen.

Stucco mat

Stuccomat heeft een fluweelzachte uitstraling zodat de wanden een zachte uitstraling krijgen. Ook Stucoo Mat is in vele kleuren beschikbaar.

Zowel bij Stucco als Stucco mat maken we gebruik van de producten van Brander. Dit garandeert kwaliteit en een mooi eindresultaat. Benieuwd naar een voorbeeld. Bekijk ons project in Veenwouden.